Varför Fungerar inte det här Spelet?

Varför fungerar inte det https://cmovkids.org/sv/dr-toonz-slot/ här spelet?

Spelet laddas inteSpelet fryser under laddningEtt felmeddelande visasProblem med FlashAnnan anledning

Hem / Spela / Dr Toonz

Dr Toonz

– Intressant prolog till Reactoonz spelen- Välpresterande bonuslägen

– Låg maxvinst i basspelet- Free spins kan inte triggas om i bonusomgången

Dr Toonz är egentligen inte en uppföljare till Reactoonz spelen, utan snarare en ursprungsberättelse om hur karaktärerna “föddes”. Vi trodde hela tiden att de leende små utomjordingarna var från en annan planet, när de i själva verket skapades artificiellt i den gode doktorns laboratorium.

Det vi fastnade för direkt var själva maxvinsten på 22,000 x insatsen som är relativt mycket om vi jämför med exempelvis Reactoonz 2. Förutom detta har vinstvägarna ökat rejält, ett resultat av Dynamic Payways systemet som utvecklaren börjat använda för att skapa fler chanser till utbetalningar.

Bonusomgångarna innefattar också frikostigt med free spins, samtidigt som kaskadvinsterna triggar modifierare. Detta är också en kombination som är intressant då vi inte stött på något liknande tidigare. Själva spelytan består i sin tur av 6 hjul och 4 rader vilket är ett ganska enkelt koncept i grunden, men du får också bekanta dig med symboler ovanför hjulen som kan dubbla antalet vinstvägar.

Lägg sedan till en Quantumeter som triggar slumpmässiga Wilds och omvandlar låga symboler till höga och du har en riktigt imponerande kompott av finesser som garanterat imponerar på de flesta.

Vill du veta mer? Då är det bara att läsa vidare nedan!

Introduktion till Dr Toonz

Dessvärre ingår en flexibel RTP i nästan alla spel från denna utvecklare, men den är dessutom väldigt bred vilket är en ytterligare nackdel. Du hittar Dr Toonz med värden från 84,25 % hela vägen till 96,25 %, beroende på vilken spelmarknad du snurrar i.

Volatiliteten är i sin tur justerad till hög och här anger Play´N GO ett värde på 8 av 10, något som ökar spänningen rejält då du aldrig vet när nästa vinst lurar runt hörnet. Vi fastnade också för kaskadvinsterna som resulterar i betydligt fler vinster på raken, särskilt när den spelmotorn går varm och väljer att trigga flera efterföljande sådana på raken.

Du vinner med hjälp av 3 till 6 symbolmatchningar vilket belönar med 0,5 till 2 x insatsen, en siffra som kan verka låg från första början – men som blir betydligt mer självklar tack vare de kraftfulla bonusfunktionerna. Dessa går vi igenom i detalj nedan, både när det gäller free spins och de olika modifierarna som förgyller omgångarna ytterligare.

Bonusrundor i Dr Toonz

Spelet har ett frispelsläge som ligger i fokus, men även tre olika modifierare och kaskadvinsterna som du kanske känner igen från Megaways titlar.

Frispelsomgången

Bonusomgången aktiveras med hjälp av 3 till 6 Scatters som ger dig allt från 10 till 25 free spins. Skillnaden jämfört med basspelet är att Quantumetern börjar med 1 eller 2 laddningar vilket ökar frekvensen av modifierarna.

Vid varje snurr har du även möjlighet att få en x2 Payway symbol som lägger sig ovanför ett hjul. När detta sker dubblar de antalet vinstvägar, samt att de agerar multiplikator. Om du lyckas få dem på samtliga ökar också vinstvägarna till hela 262,144.

OBS: Notera även att multiplikatorerna kan gångra varandra, upp till x64 i frispelsläget!

Quantumeter

Den mest unika bonusfunktionen i Dr Toonz är något som kallas för Quantumeter, en slags mätare som börjar med 0 till 2 “laddningar”. Varje vinstgivande kaskad laddar också mätaren med +1, hela vägen till 3 vilket också betyder att den är full.

När du fyller mätaren aktiveras en av följande modifierare:

Quantum Wilds: Lägger till 2 till 6 Wilds på slumpmässiga platserMetamorphosis: Omvandlar 5-8 vanliga symboler till höga sådanaDisintegration: tar bort alla enögda utomjordingar och lägger till 2 Wilds på hjulen

Kaskadvinster

Denna funktionalitet innebär att du kan få fler vinster på ett enda snurr, något som beror på att varje gång du vinner så sprängs alla vinstgivande symboler i bitar för att bereda plats för nya.

Tema i Dr Toonz

Vi får lära oss att det är en person bakom alla de olika Reactoonz karaktärerna, nämligen Dr Toonz som har sitt labb någonstans under havet. Detta gör han förmodligen för att undvika nyfikna ögon, men kanske också för att få syssla med sina experiment i fred.

Spelytan består också av de olika testtuberna där alla “Toonz” befinner sig. Du stöter även på symboler som enögda utomjordingar, kombinerat med de tvåögda och leende sådana. I själva verket är de inte från en annan planet, utan skapade av mannen i vit rock och röda handskar som dessutom är kusligt lik Einstein.

Det som sticker ut direkt är den utmärkta musiken som bidrar med sköna melodier och gott om basdunk. Vi gillar också att Dr Toonz finns med och bidrar med diverse uttalanden som “E=MC2”, eller “Come on!” medan han följer dina spelomgångar. De små söta karaktärerna som befinner sig på hjulen är också med för att komplettera upplevelsen, framförallt då de ler och ser sig omkring nyfiket mellan varven.

Karaktärerna känns verkligen levande och enligt oss sticker också spelet ut från mängden i detta avseende, något vi givetvis uppskattar. Det känns som att Play´N GO har lagt ned mycket möda för att skapa en snygg och trivsam slot, men vi märker också att de gillar sitt jobb då detta skiner igenom på ett mycket bra vis.

Sammanfattning av Dr Toonz

Att Reactoonz fortsätter med en slags ursprungsberättelse är självklart intressant för alla som undrar över deras hemplanet tidigare, något som nu avslöjas vara ett underjordiskt labb någonstans på havets botten.

Spelet rider givetvis på framgångarna av Reactoonz serien, men med tanke på den höga potentialen tror vi att många kommer att fastna för Dr Toonz nu när den väl har lanserats för allmänheten.

Det som sticker ut mest är de enorma spannet gällande vinstvägar, samtidigt som bonusfunktionen Quantumeter delar ut imponerande mängder Wilds och andra fördelar. Vi gillar också att den kan omvandla låga symboler till höga sådana, särskilt med tanke på att basspelets belopp är väldigt futtiga från första början.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *