Playdeadin LIMBO Liittyy Taaksepäin Yhteensopivuusohjelmaan Tänään

LIMBO on synkkä ja ankea peli. Olet eksynyt poika, joka on jumissa etsimässä siskoaan Limbosta, helvetin reunalta. Se on hidas palapelin tasohyppely, joka on täysin mustavalkoinen, ja vaikka se ei juurikaan osoita paljoakaan väkivaltaisuuksiaan, se on silti yksi synkimmistä saatavilla olevista peleistä johtuen monista syistä, limbo peli jotka on todennäköisesti parasta jättää pilalle.

Jos haluat ostaa LIMBOn, löydät sen Xbox 360 Marketplacesta tätä. Kun olet ostanut, tarkista Xbox One -konsolin Omat pelit ja sovellukset -osiossa Valmis asentamaan -osio aloittaaksesi sen lataamisen! Jos omistat jo pelin, sinun ei tarvitse ostaa sitä uudelleen pelataksesi Xbox Onella.

Mitä pidit LIMBOsta? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *