Topul Celor mai Bune Jocuri Play To Earn pentru Anul 2023

5. Tamadoge – Joc Crypto Play to Earn în creștere după primele listări

Alegerea noastră de top printre cele mai bune jocuri cu potențial ridicat de joc Play to Earn este un joc de criptomonede nou-nouț, care este în prezent prevânzare până în T4 2022. Investiția devreme în timpul unei pre-vânzări sau ICO produce de obicei cele mai mari randamente, având în vedere capacitatea de a cumpăra jeton la cele mai mici prețuri și, de asemenea, permite jucătorilor să-l cumpere la cel mai mic preț posibil.

Tamadoge este un joc cu animale NFT în stilul CryptoKitties, Neopets Meta sau Catecoin, dar cu o temă cunoscută, inspirată de cunoscuta monedă meme Dogecoin, cu scopul de a capta atractivitatea monedelor meme și de a spori utilitatea protocolului: jetonul său nativ TAMA va fi jetonul de recompensă pe care jucătorii îl vor câștiga pentru implicarea în luptă cu animalele lor de companie, numit Tamadoge.

Numele jocului, Tamadoge, face, de asemenea, aluzie la jocul arcade „Tamagotchi” și solicită utilizatorilor să crească, să hrănească și să-și antreneze propriul Tamadoge. Urmărirea directă a canalului lor oficial Telegram vă va ține la curent cu toate știrile despre proiecte. În doar două săptămâni, prima etapă a pre-vânzării Tamadoge a strâns un total de 2.000.000 de dolari și acum s-a încheiat. O serie de tranșe de vânzare de simboluri TAMA sunt acum vândute ca parte a prevânzării.

Imediat ce a fost depășit pragul de prevânzare de 19 milioane, pre-vânzarea s-a încheiat cu succes înainte de termen! Acum că este anticipată listarea pe CEX LBank și DEX Uniswap, cei care sunt interesați să primească informații se pot alătura grupului oficial Telegram și contului de Twitter al proiectului Tamadoge.

6. Silks – Un joc Play to Earn inovator pentru anul 2023

O altă variantă dintre cele mai bune jocuri Play to Earn este Silks, care este mult mai mult decât un simplu joc care folosește tehnologia blockchain și este de fapt un metavers complet. Într-un fel, acest joc de joc Play to Earn servește ca o legătură între lumea reală și metaversul virtual. În esență, Silks a creat un mediu virtual în care se realizează senzația de curse de cai. Pentru a genera cai digitali NFT unici, platforma combină date de antrenament, rezultate ale curselor, rase, linii de sânge și alte informații.

Acest lucru indică faptul că puteți cumpăra proprietatea acestor cai de curse virtuali sub formă de NFT, care sunt conectate direct la cai de curse autentici care fac parte din industria actuală a curselor de cai. De fiecare dată când un cal real câștigă o cursă, proprietarului NFT-ului asociat cu acel cal anume va primi jetonul criptografic nativ al Silks STT. Puteți lupta împotriva altor concurenți virtuali pe o varietate de piste de curse într-un cadru creat special pentru pasionații acestui sport palpitant.

Caii vor fi sub forma unor NFT-uri, așa cum am spus anterior, făcându-i similari cu activele transferabile și permițând dezvoltarea unei piețe secundare. În ecosistemul Silks, puteți achiziționa proprietăți și alte lucruri cu jetoane STT. În plus, puteți folosi platforma pentru a miza, a crește și a vinde cai pentru a vă crește și mai mult veniturile.

Foaia de parcurs Silks menționează și vânzarea de avatare NFT către publicul larg. Licitația inaugurală de cai Silks va fi urmată de vânzarea de terenuri și grajduri în trimestrul trei al anului. Toate aceste trăsături distinctive sugerează că Silks ar putea decola cu adevărat pe piață și ar putea produce profituri enorme pentru cei mai pricepuți investitori în crearea acestui metavers dedicat exclusiv pasionaților de echitație.

7. Battle Infinity – Cel mai bun joc nou Play to Earn în metavers

Echipa de dezvoltare a jocului Play-to-earn Battle Infinity vrea să stabilească o platformă care să ofere jucătorilor o mulțime de beneficii prin fuzionarea mediului de joc cu metaversul. Investitorii și participanții pot alege dintre șase platforme distincte, începând cu „IBAT Premier League”, care oferă fotbal fantasy care este perfect în stil Web 3.0 și legat de metavers.

Pentru a accesa jocuri și ligi, jucătorii și investitorii interesați trebuie să cumpere mai întâi un permis NFT. Jetonul nativ Battle Infinity, IBAT, este cea mai bună monedă de tranzacționare de utilizat la achiziționarea de NFT. Platforma Battle Swap, care este construită în portalul Battle Infinity și menită să schimbe permisele NFT și să transforme premiile în alte resurse, face posibilă cumpărarea jetonului.

Porțiunea Battle Market acordă valoare activelor și personajelor, care sunt de obicei lipsite de valoare în industria jocurilor, în timp ce Battle Staking le permite jucătorilor să mizeze jetoane IBAT pentru plățile extrem de mari oferite de protocolul Battle Infinity DeFi. Jucătorii își pot personaliza propriul avatar unic NFT în Battle Arena of Battle Infinity schimbându-și îmbrăcămintea, tunsorile și alte „purtabile” NFT folosind Battle Market. Jucătorii pot accesa o varietate de jocuri NFT pe platforma Battle Games și pot câștiga bani în timp ce se joacă. Jucătorii au opțiunea de a-și schimba NFT-urile câștigate cu alte valute sau jetonul IBAT.

În plus, câștigând o fracțiune din costurile tranzacției IBAT, jucătorii obișnuiți pot beneficia de pool-ul global de staking. Deținerea IBAT contribuie, de fapt, la creșterea rezistenței ecosistemului, iar jucătorii îl pot folosi chiar și pentru a plasa reclame în spațiile publicitare ale platformei. Prin intermediul grupului Battle Infinity Telegram, jucătorii pot ține pasul cu cele mai recente știri Battle Infinity (rețineți că administratorii nu vă vor e-mail mai întâi). Battle Infinity, care și-a încheiat recent prevânzarea timpurie și va fi listată în curând pe PancakeSwap pe 17 august, este alegerea perfectă pentru investitorii care caută întreprinderi cu potențial de creștere. În articolul nostru despre Battle Infinity Predictions, puteți afla mai multe despre IBAT.

8. The Sandbox – Unul dintre cele mai bune jocuri pentru jucătorii creativi

Unul dintre cele mai bune jocuri blockchain bazate pe Ethereum pentru ca persoanele creative să se joace și să facă bani se numește The Sandbox. Deoarece acest proiect cripto s-a mutat în stratul 2 al Polygon, acum își poate reduce amprenta de carbon, poate plăti mai puțin benzină și poate accelera tranzacțiile.

Acesta este un joc foarte apreciat din sectorul GameFi și este similar cu Roblox sau Minecraft. Puteți să vă creați propria lume, să inventați jocuri și să planificați aventuri pentru alți utilizatori. După aceea, totul poate fi vândut pentru profit. De exemplu, ați putea să vă proiectați propriul minijoc și să încărcați jetoane SAND de la alți utilizatori pentru a-l juca.

Cea mai prețioasă resursă din Sandbox este „LAND”, sau un lot care reprezintă proprietatea teoretică a terenului. În plus, oamenii pot crea singuri locații originale, apoi pot închiria terenurile altor jucători. De asemenea, puteți produce lucruri unice pe care le puteți vinde în acest joc Play to Earn. Drept urmare, dacă vă place să faceți artă, vă puteți vinde lucrările acolo pentru a face jetoane SAND. Tokenurile SAND sunt, de asemenea, utilizate în metavers pentru guvernare, ipoteci, transfer de valoare și alte scopuri.

Puteți câștiga jetoane SAND participând la turnee și jucând jocuri pe platformă. Sandbox este accesibil pe dispozitive mobile, precum și pe computere PC, iPad și Mac. Sandbox poate fi achiziționat de pe OKX la prețuri rezonabile și transparente.

9. Splinterlands – Luptați cu monștrii pentru recompense și jetoane cripto

Unul dintre cele mai bune jocuri P2E care utilizează tehnici NFT bazate pe jocuri de cărți este Splinterlands. Acest joc play-to-earn se conectează la o serie de alte rețele și rulează pe blockchain-ul Hive. Experții recunosc deja jocul de cărți drept monștri Steem. Cu alte cuvinte, jucătorii se pot angaja în luptă cu monștri pentru a obține premii. Într-adevăr, Splinterlands permite jucătorilor să înceapă cu o cantitate limitată de cărți.

După aceea, pe măsură ce finalizați runde și câștigați puncte, creșteți nivelul și puteți finaliza mai multe sarcini rapid. Ca urmare a celor menționate, crește și numărul de cărți care vi se înmânează ca recompensă. În plus, puteți crește nivelul combinând două sau mai multe cărți identice.

Ar trebui să fiți conștienți, când vă uitați la cripto-ul acestui joc Play to Earn, că Dark Energy Crystals (DEC), un jeton ERC-20, poate fi achiziționat prin câștigarea bătăliilor, vânzarea de cărți sau implicarea în alte activități. Cea mai tipică metodă de obținere a DEC este prin victoria în luptă. În plus, DEC este dat în funcție de nivelul tău, de persoana cu care te lupți și de procentul de capturi pe care reușești să le asiguri în fiecare luptă.

Rata de captare scade atunci când câștigi, scăzând compensația, dar crește progresiv din nou după pierderi. Vânzarea de carduri este o altă strategie excelentă de a achiziționa DEC-uri. Orice vânzări de carduri vor fi compensate în jetoane DEC, iar cardurile cu un nivel de raritate mai mare valorează mai mult.

Unul dintre cele mai bune jocuri pentru a câștiga jocuri pentru Android este Splinterland. Dacă preferați să jucați de pe computer, jocul este accesibil și pe iOS și chiar pe computerele desktop. Deși acest joc folosește jetonul DEC, puteți cumpăra și articole din joc cu criptomoneda cunoscută sub numele de Basic Attention Token (BAT).

10. PirateXPirate – Nou joc de strategie captivant

PirateXPirate a fost creat pe blockchain și este în esență un joc de aventură cu câteva elemente strategice. Depășind etapele și completând diverse misiuni cu tematică piraților, puteți juca în această lume virtuală pentru a obține bani. Construiește-ți flota, angajează un echipaj și testează-ți curajul în războaiele piraților pentru a câștiga bani.

Tu și flota ta veți contribui la dezvoltarea unui metavers pirat cu o economie autonomă. Recompensele și constrângerile de timp ale unei misiuni sunt determinate de dimensiunea navei și de talentele echipajului.

Vasele mai mici sunt adesea folosite pentru sarcini care sunt mai rapide și mai ușor de finalizat. Pe de altă parte, navele mai mari sunt făcute pentru a se confrunta cu aventuri mai provocatoare, care au nevoie de mai mult timp pentru a se termina, dar se răsplătesc frumos. Pentru fiecare misiune este nevoie de o navă, un căpitan și doi membri ai echipajului.

Talentele celor doi indivizi vor determina premiile suplimentare generate după terminarea acțiunii. Printre caracteristici se numără un mod PVP multiplayer, personaje NFT actualizabile, premii pentru un singur jucător și un magazin în joc. PXP servește drept criptomoneda ce stă la baza ecosistemului proiectului PiratexPirate.

De unde puteți cumpăra criptomonede pentru a accesa aceste jocuri Play to Earn

Nu este ușor să alegeți cel mai bun schimb de criptomonede pentru a cumpăra criptomonedele necesare jocului Play to Earn ales. Trebuie să luați în considerare mulți factori, inclusiv cât de mult va trebui să plătiți în taxe, siguranța și reglementarea platformei și multe altele. Vă sfătuim să utilizați schimbul OKX nou-nouț din următoarele motive:

OKX – Cel mai bun schimb pentru a cumpăra criptomonede pentru a accesa jocurile Play to Earn

Unul dintre cele mai importante schimburi pentru achiziționarea de criptomonede pentru jocuri de tip play-to-earn este OKX. De fapt, acest site web binecunoscut listează în prezent peste 300 de jetoane distincte, iar mai multe sunt adăugate zilnic. OKX este unul dintre bursele pentru investitorii români care se extinde constant, mai ales datorită cât de simplu este de utilizat și a numeroaselor servicii de ultimă generație pe care le oferă.

Este posibil ca unii investitori mai experimentați să fi fost familiarizați cu acest broker sub numele său anterior, OKEx. Astăzi, OKX vă permite să operați cu criptomonede la 360 de grade, cu servicii de ultimă oră pentru tranzacționare spot, marjă și perpetuitate, precum și funcții pentru credite ipotecare și împrumuturi până la staking și mining.

În plus, aplicația mobilă, care vă permite să utilizați OKX oriunde doriți, este fundamentală pentru utilitatea sa remarcabilă. Nu în ultimul rând, OKX oferă comisioane favorabile, variind de la 0,08 pentru „maker” până la 0,1% pentru „taker”. Dacă tranzacționați cu volume mari de tranzacționare, aceste niveluri pot fi reduse și mai mult. În plus, OKX tocmai și-a lansat propria piață NFT, unde jetoanele nefungibile pot fi tranzacționate și schimbate.

Cum funcționează aceste jocuri Play to Earn

După sortarea celor mai bune jocuri play-to-earn din 2023 și identificarea celor mai bune jocuri gratuite play-to-earn disponibile chiar acum, ar putea fi timpul să ne îndreptăm atenția asupra funcționalității acestor platforme. Componentele cheie enumerate mai jos vă permit să jucați și să câștigați criptomonede:

Finalizați misiuni și niveluri

Aceeași acțiune care diferențiază jocurile tradiționale – finalizarea sarcinilor și nivelurilor pentru a avansa mai mult în joc – poate fi folosită pentru a câștiga recompense și a câștiga bani în cele mai bune jocuri play-to-earn. Jucătorii-comercianți pot achiziționa accesorii și „lucruri” de joc care îmbunătățesc premiile și câștigurile din joc prin finalizarea nivelurilor și a tuturor activităților jocului. Completarea nivelurilor crește, de asemenea, numărul de premii care pot fi obținute.

Jucați jocuri Play to Earn ce au legătură cu NFT-urile

Numeroase aplicații și jocuri sunt definite de utilizarea NFT-urilor, ceea ce le face unele dintre cele mai bune jocuri pentru a câștiga jocuri din 2023. (jetoane nefungibile). Pe măsură ce un jucător progresează prin joc, acesta poate debloca sau câștiga NFT, pe care apoi le poate vinde pentru mai mulți bani. Certificatele de proprietate NFT bazate pe blockchain le oferă investitorilor acces la active care au potențialul de a se aprecia în timp, sporind profiturile din jocurile play-to-earn.

NFT-urile au o gamă largă de utilizări în jocurile de tip play-to-earn, de la avataruri, monștri și personaje care alcătuiesc metaversul până la zone reale ale „pământului digital”, cum ar fi LAND din The Sandbox și Decentraland, și „purtabile, „ sau instrumente și accesorii care îmbunătățesc „abilitățile” personajelor. NFT-urile pot juca o varietate de roluri, în funcție de regulile jocului, așa cum am remarcat în recenziile noastre despre jocurile pentru a câștiga, precum Silks, Axie Infinity și Lucky Block.

Jucați aceste jocuri Play to Earn pentru a câștiga moneda nativă ecosistemului

Aproape fiecare protocol are propria sa monedă internă, așa cum poate ați observat în lista noastră cu cele mai bune jocuri de tip play-to-earn evaluate în acest articol. De exemplu, jetonul MANA, un altcoin bazat pe Ethereum, guvernează metaversul în care este plasat binecunoscutul joc Decentraland.

– În acest joc special, criptomoneda Decentraland este folosită de jucători pentru a monetiza aplicații, pentru a cumpăra terenuri, pentru a cumpăra NFT-uri și multe altele.- Un alt exemplu este The Sandbox, care are propria sa criptomonedă de utilitate SAND.- În cele mai multe cazuri, aceste jetoane sunt apoi retrase și schimbate cu criptomonede precum Ethereum.

Alte jocuri play-to-earn, cum ar fi Star Atlas, care se bazează pe blockchain-ul Ethereum, folosesc moneda digitală existentă. Jocul de fotbal fantastic P2E Sorare, care folosește și Ethereum, acordă premii sub formă de monede virtuale ETH.

Diferite categorii de jocuri Play to Earn

Chiar dacă majoritatea jocurilor de tip play-to-earn au cerințe comparabile de câștig, această similitudine nu este valabilă pentru jocurile reale pe care le oferă platformele. Principalele tipuri de joc Play to Earn jocuri pe care le puteți găsi online sunt enumerate mai jos.

Jocuri Play to Earn cu cărți de joc

Va trebui să gândiți strategic dacă doriți să câștigați la jocurile de cărți, deoarece metodele și tacticile sunt frecvent necesare. Gods Unchained este o ilustrare principală a acestui gen de joc Play to Earn. Construirea unor pachete de cărți puternice și folosirea tacticilor de luptă pentru a-ți depăși adversarii sunt cerințe în acest joc dacă vrei să câștigi recompense.

Un alt exemplu de joc de tip play-to-earn este Sorare, în care jucătorii cumpără carduri NFT care seamănă cu jucătorii de fotbal actuali. Trebuie să alegeți cu atenție jucătorii de fotbal potriviți înainte de meciuri pentru a câștiga puncte și a câștiga jetoane Ethereum. Punctele sunt acordate în funcție de performanțele reale ale jucătorilor pe care i-ați ales.

Jocuri Play to Earn bazate pe piața imobiliară

În jocurile play-to-earn, granița dintre lumea reală și cea virtuală este adesea foarte subțire. De exemplu, jocuri de tip play-to-earn, cum ar fi Decentraland ization The Sandbox, care vă permit să cumpărați terenuri și să construiți proprietăți imobiliare ajung să producă o industrie imobiliară virtuală reală, care este destul de similară cu cea găsită în lumea reală. Puteți cumpăra active digitale nefungibile numite LAND, ce sunt porțiuni de teren virtual în jocul Decentraland.

Există peste 90.600 de parcele virtuale de teren în sistemul Decentraland. Fiecare este afișat ca un NFT LAND. Prin urmare, cumpărarea și vânzarea de terenuri constituie o tranzacție NFT. Odată ce deții o bucată de Pământ, poți face ce vrei cu ea. Chiar și un oraș virtual complet poate fi construit folosindu-l. Jucătorii și investitorii care achiziționează proprietăți imobiliare în aceste jocuri play-to-earn beneficiază direct de faptul că valoarea acestor bucăți virtuale de teren poate crește în timp și în cele din urmă poate duce la profituri enorme.

Jocuri Play to Earn bazate pe curse și viteză

Puteți participa la o varietate de curse unice în acest tip de joc Play to Earn. Cele mai bune modele de curse de cai NFT sunt oferite de Silks, un exemplu superb al acestei zone. Caii pursânge pot fi acum achiziționați, deținuți și comercializați în metavers ca NFT datorită lumii digitale bazate pe blockchain.

Jocuri Play to Earn bazate pe aventură

Jocurile Play-to-earn vă permit să participați la explorări reale ale spațiului, cum ar fi Alien Worlds. După cum am menționat anterior, acest joc anume presupune căutarea de monede extraterestre care pot fi schimbate în numerar real. Jucătorii pot participa și la concursuri și la mine pentru NFT-uri și jetoane de joc. PirateXPirate și Forest Knight sunt alte două exemple de jocuri de aventură de tip play-to-earn.

Jocuri Move to Earn

Jocurile sau aplicațiile care sunt clasificate ca „Move to Earn” (Move to Earn) reprezintă o nouă tendință în industria play-to-earn. Exemplele includ aplicația STEPN pentru alergători și joggeri și recent lansata M2E FightOut. De fapt, persoanele cu o conexiune GPS pe telefon pot câștiga jetoane doar rulând (în acest caz, Green Metaverse Token sau GMT).

Ei câștigă mai mulți bani cu cât călătoresc mai departe. Singura condiție la început este să cumpărați o pereche de antrenori digitali, care sunt reprezentați de un NFT, pentru a vă urmări acțiunile mai eficient și pentru a vă spori recompensele potențiale.

Merită să investiți în jocuri Play to Earn?

Jocurile Play-to-earn au câteva avantaje, pe care le vom analiza mai detaliat în secțiunile care urmează.

Puteți juca cele mai bune jocuri play to earn gratis disponibile online

Multe dintre cele mai bune jocuri pentru a câștiga bani pot fi jucate gratuit. Făcând acest lucru, puteți obține profit fără a fi nevoie să cheltuiți bani în avans, permițând totuși jucătorului să acumuleze monedă virtuală pe parcursul jocului. Prin urmare, veți primi stimulente sub formă de NFT sau bitcoin. Acest lucru se poate întâmpla ca urmare a avansării în nivelurile jocului, a triumfării într-o luptă sau a stabilirii unui nou record.

Multe dintre aceste variante de jocuri Play to Earn îți dau șansa de a câștiga, a deține sau a vinde propriile NFT-uri.

După cum tocmai am spus, dețineți orice NFT pe care îl obțineți sau câștigați. NFT-urile sunt păstrate pe blockchain, dar nu fac parte din joc. Să ne imaginăm că jucați un joc în care trebuie să creșteți nivelul pentru a obține NFT-uri noi.

Puteți juca până când sunteți mulțumit de colecția dumneavoastră de NFT-uri și apoi să vă vindeți NFT-urile pe altă piață, dacă doriți. S-ar putea să vă vindeți NFT-urile pentru un profit respectabil, deoarece unii jucători le colectează. Deoarece fiecare NFT este complet distinct, aceasta poate oferi uneori multă valoare. Pentru comercianții care vânează NFT-uri neobișnuite, Axie Infinity este, fără îndoială, unul dintre cele mai apreciate jocuri play-to-earn.

Unde puteți juca jocuri Play to Earn

Dacă ați ales jocul care se potrivește cel mai bine preferințelor dumneavoastră, s-ar putea să vă întrebați unde puteți juca acest joc. Aici v-am pregătit câteva exemple:

Sandbox este disponibil pe o varietate de dispozitive, cum ar fi dispozitive iOS și Android, precum și Blackberries, Mac-uri și iPad-uri

– Axie Infinity poate fi jucat și pe smartphone-uri, pe lângă Edge, Firefox și Chrome

– Decentraland este disponibil numai pe browserele computerelor.

Jocul play-to-earn pe care alegeți să îl încercați poate depinde de platforma pe care o alegeți să o accesați.

Jocuri Play to Earn ce au un viitor promițător

V-ați întrebat vreodată care dintre noile proiecte NFT sunt cele mai bune? Popularitatea lumilor virtuale și a jocurilor de joc complet captivante este în creștere. Drept urmare, dacă doriți să faceți mai mulți bani, ar trebui să fiți cu siguranță cu ochii pe următoarele lansări. Este posibil să aveți o șansă mai mare de a profita de pe urma expansiunii criptomonedei, care este o componentă a ecosistemului de jocuri, dacă luați parte la noile versiuni ale jocului pentru a câștiga jocuri cât mai curând posibil.

Cu excepția cazului în care jocul folosește o criptomonedă bine stabilită, desigur (cum ar fi ETH sau BNB). În orice scenariu, poți învăța cum să joci noul joc și să îndeplinești cerințele de joc Play to Earn, care în unele cazuri implică crearea propriului personaj, echipă sau chiar oraș. Iată o listă scurtă a celor mai bune platforme viitoare pentru jocurile de tip play-to-earn:

Silks – Acest joc de curse de cai descentralizat este foarte așteptat de mulți investitori. Toate NFT-urile se bazează pe cai pursânge reali, așa cum am explicat deja. Drept urmare, puteți face schimb și încerca să profitați de pe urma NFT-urilor pe baza evenimentelor reale ale curselor de cai.

Binemon – Acest joc este încă în curs de dezvoltare și este jucat pentru a câștiga. Prin antrenamentul și vânzarea animalelor de companie virtuale, utilizatorii pot câștiga bani. Câștigă meciuri, competiții și bătălii pentru a câștiga recompense pe care le poți folosi pentru a crea noi monștri sau pentru a vinde pe bani reali. Puteți achiziționa componente cu potențial ridicat, cum ar fi pământuri sau ouă, care sunt NFT.

Angelic – Unul dintre cele mai așteptate jocuri Play to Earn în acest moment este un joc RPG construit pe tehnologia blockchain. Ecologia descentralizată a jocului SF multiplayer Angelic este construită pe blockchain-ul Solana. Când va debuta în Q3 2023, acest joc va fi disponibil pentru PC, XBox și Playstation.

De asemenea, puteți căuta variante de joc Play to Earn ale jocurilor deja lansate. Trebuie să rețineți că activele digitale precum criptomonede și NFT includ o serie de pericole atunci când jucați online pe bani reali. Ca rezultat, ar trebui să faceți întotdeauna cercetări ample înainte de a face orice achiziție și să fiți conștienți de cât de imprevizibilă poate fi această piață.

Jocuri Play to Earn disponibile pe IOS și Android

Meta Masters Guild, Lucky Block, Sorare, The Sandbox, Axie Infinity, Forest Knight și Splinterlands sunt câteva dintre cele mai bune jocuri pe care le-am acoperit astăzi pentru Android și iOS și pe care le puteți juca pentru a câștiga bani. După cum s-a menționat anterior, ar putea dura ceva timp pentru a lansa un joc Play to Earn pe Android și iOS, dacă acesta este încă în stadiile incipiente.

Cu toate acestea, Meta Masters Guild continuă să fie alegerea noastră preferată. Trei jocuri sunt disponibile chiar acum în acest ecosistem de jocuri P2E, dar în cele din urmă va deveni o platformă mai largă, cu mai multe jocuri și metode distractive pentru a câștiga recompense. Etapa incipientă a proiectului platformei este momentul perfect pentru a vă alătura, deoarece puteți profita de toate progresele iminente.

În concluzie, am discutat despre cele mai bune 17 jocuri P2E din 2023 și despre cum să câștigi bani folosind criptomonede și NFT. A juca Play to Earn pentru a câștiga criptomonede este o tendință în creștere și există o varietate de jocuri disponibile, așa cum am spus astăzi. Meta Masters Guild, Lucky Block și Tamadoge sunt printre cele mai bune jocuri play-to-earn pe care le-am analizat și care sunt recomandate de către profesioniști și investitori.

Dacă v-ați plăcut acest articol și doriți, de asemenea, să obțineți mai multe informații referitoare la jocuri crypto i implor să vizitați site-ul nostru.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *