Ролантида – Онлайн игри със зарове

Краят на играта настъпва , когато и двамата играчи са запълнили своите таблици. След приключване на всеки от играчите се присъжда победа, равенство или загуба. (Своята статистика за дуели може да видите на своя Профил.)

Вие можете да играете неограничен брой дуели. Има ограничение единствено до броят на активни игри срещу един и същ опонент. Имате право да имате 3 активни дуела срещу определен играч. “Активни” означава, че сте предизвикали/сте предизвикан от този играч или играта е приета и е започнала. Не е необходимо да изиграете целият дуел наведнъж. Дуелите както и игрите на Генерал могат да се играят с почивки. Не е необходимо да го играете непрекъснато. Можете например да играете няколко дуела или да играете дуел и обикновена игра в едно и също време.

Можете да се откажете по всяко време от своите дуели. Има няколко варианта в зависимост от фазата в която е дуелът от който желаете да се откажете. Предизвикателство ( предизвикали сте или сте били предизвикани от някого) – в тази фаза отказът не се отчита като загуба. Играе се ( играта вече е започнала ) – ако се откажете от активен дуел това се отчита като загуба, а Вашият опонент ще получи служебна победа.

Ако сте харесали тази информация и бихте искали да получите много повече информация относно https://plinkoroobet.com/bg/ ви моля да посетите нашата собствена уеб страница.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *